ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΤΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα ομαδικό στην Πάτρα

  30.08.2019 14:02       640

Με χάλκινο μετάλλιο ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η Ελληνική αποστολή της Ανοικτής Θάλασσας στα 5 χιλιόμετρα ομαδικό, την Παρασκευή (30/8), στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πάτρα.

Η Ελληνική τριάδα με τον Δημήτριο Μανιό, τον Γεώργιο Αρνιακό και την Στυλιανή-Ελευθερία Απλαντή τερμάτησε στην τρίτη θέση, με επίδοση 1:08:57.00 και ανέβηκε στο τρίτο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Αδάμ Τσατήρας, Ευγενία Πετροπούλου και η Αγγελική Ζαμαρία ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην 4η θέση, με χρόνο 1:11:02.00. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Πορτογαλία με 1:02:13.00, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ιταλία με 1:02:36.00.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής Στέλιος Φιλόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσποδνίας τα εξής: «Σε άλλη μία διοργάνωση καταφέραμε να ανέβουμε στο βάθρο. Κατακτήσαμε δύο χάλκινα μετάλλια και είχαμε καλά πλασαρίσματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κόντρα στον άνεμο, που ήταν δυνατός και μας δυσκόλεψε λίγο παραπάνω».

Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.