ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΚΕΜΠΕΚ

Χάλκινο μετάλλιο στο Highlight η Εθνική μας (pics)

  27.08.2022 03:11       3070

Με μια υπέροχη εμφάνιση, η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης των Νεανίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του Highlight στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κεμπέκ, τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/8) ώρα Ελλάδας.

Η ομάδα μας, με τις Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαδοπούλου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, εκτέλεσαν παραπάνω από εξαιρετικά το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 84,7333 β. και κατετάγησαν ως τρίτη δύναμη στον κόσμο στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία στο αγώνισμα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 87,5333 β. και το ασημένιο η Ιταλία με 86,6000 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος, δίπλα στις φωτος και ΕΔΩ.

Τα κορίτσια μας ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του παγκόσμιου βάθρου, πανηγύρισαν με την ψυχή τους και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν μαζί και με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα και τη συνεργάτιδά της Βιβή Λιθαδιώτη.

Στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (27/8), υπάρχει ο τελικός του Ελεύθερου Σόλο με τη συμμετοχή της Ελένης Φραγκάκη, ενώ στις 20:00, στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης, στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού, συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής