ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΚΑΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Χάλκινος" ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 13-10 την Έγκερ στο μικρό τελικό

  27.04.2013 19:15       845

ΦΩΤΟ: Η αρχηγός και κορυφαία για τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον μικρό τελικό, Αντιγόνη Ρουμπέση

Την 3η θέση στο Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Καπ υδατοσφαίρισης Γυναικών κατέκτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, επικράτησε με 13-10 της οικοδέσποινας Έγκερ.

Η ομάδα του Λαιμού, με τη Ρουμπέση να πραγματοποιεί καταπληκτική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 6 τέρματα και συμβάλλοντας τα μέγιστα και στην άμυνα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ουγγρικής ομάδας. Οι Μαγυάρες μέχρι και το τέλος του τρίτου οκταλέπτου διεκδικούσαν τη νίκη, όμως δέχθηκαν 5 γκολ στην τελευταία περίοδο κι έτσι αρκέστηκαν στην 4η θέση.
Εξαιρετική εμφάνιση για τη Βουλιαγμένη πραγματοποίησε και η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία πέτυχε 4 γκολ. Για την Έγκερ, φοβερό παιχνίδι έκαναν οι Άνταλ και Κέστελι με 5 και 4 γκολ αντίστοιχα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΕΓΚΕΡ 13-10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-4, 1-3, 1-1, 5-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη, Μουλλάκη, Λιόση 1, Ξενάκη, Ασημάκη 4, Ρουμπέση 6, Γερόλυμου, Ντάσιου, Κουτέλη, Κοντογιάννη, Λάβι

ΕΓΚΕΡ (Ατίλα Κέλεμεν): Γκανγκλ, Ζαγιατς, Άνταλ 5, Παράντι, Βάργκα, Κέστελι 4, Πότσι, Τσιγκάνι, Έμπονι, Σομέγκι 1, Βάλι, Πένγκο, Βέρεμπ

Διαιτητές: Ματάκε (Ρουμανία), Λεν (Γερμανία)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος