ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Δήμου

Χαρά και τιμή. Μελιδόνη

  15.06.2012 21:14       1677

Δικαιωμένος και πολύ χαρούμενος ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας γυναικών του ΝΟ Βουλιαγμένης, o Κώστας Δήμου, δήλωσε μετά το τέλος του τέταρτου τελικού και την κατάκτηση του τροπαίου:

«Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ήταν χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ μαζί τους. Θέλω να ευχαριστήσω, όμως και τους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας έλυσαν όλα τα προβλήματα. Τη διοίκηση και ιδιαίτερα την πρόεδρο του Ομίλου μας την κυρία Στέλλα Λαζάρου Τίγκα. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε καθαρό μυαλό κι  από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγες μέρες θα αποφορτιστούμε και μετά θα δούμε για την επόμενη χρονιά».

Πανευτυχής η αρχηγός της ομάδας η Αντιόπη Μελιδόνη τόνισε από την πλευρά της: «Φέτος το πρωτάθλημα το αξίζαμε και το αποδείξαμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το θέλαμε περισσότερο και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να φτάσουμε στην κατάκτησή του. Η Βουλιαγμένη διαθέτει παίκτριες που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους στα δύσκολα. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Θα το συζητήσω πρώτα με τον προπονητή μου και μετά θα πάρω τις τελικές αποφάσεις».

Η Γιούλη Λαρά δήλωσε: "Δουλέψαμε σκληρά και το αξίζαμε. Εγινε μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια στα κορίτσια, τους προπονητές και στη διοίκηση. Από την Εθνική ομάδα αποχώρησα, αλλά στη Βουλιαγμένη έχω λίγο χρόνο ακόμα να χαρώ λίγα κι άλλα πρωταθλήματα. Εύχομαι του χρόνου να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ ο Κώστας Δήμου και η Αντιόπη Μελιδόνη με το τρόπαιο