ΤΕΧΝΙΚΗ / 13ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ / Δαμακούδης

«Χαρά να αγωνίζεσαι στη χώρα σου σε τέτοια διοργάνωση»

  27.06.2014 20:49       701

ΦΩΤΟ: Ο Γιάννης Δημακούδης

Ευχαριστημένος από την 4η θέση που κατέλαβε στον τελικό των 100μ στα 2πλά πέδιλα, αλλά και τις επιδόσεις του, ήταν ο Γιάννης Δαμακούδης λίγο μετά την κούρσα του αγωνίσματος του.

«Αν και το 100άρι δεν είναι το αγώνισμα μου είμαι ευχαριστημένος τόσο από τη θέση μου στον τελικό όσο και τις επιδόσεις μου, αφού το πρωί στον προκριματικό πέτυχα πανελλήνιο ρεκόρ. Προσπάθησα πολύ στον προκριματικό γιατί δεν γνώριζα πως θα καθίσει η 8άδα του τελικού. Ο τελικός έχει σχέση και με τη μέρα που θα βρεθείς, αλλά και τη ψυχολογία. Όπως και να έχει είμαι ικανοποιημένος. Με χαροποιεί ιδιαίτερα και είναι αβαντάζ για εμάς να γίνεται μια τέτοια διοργάνωση μέσα στη χώρα μου και να έχουμε τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου», υπογράμμισε ο αθλητής της ΑΕ Χαϊδαρίου που έχει προπονητή του τον Φραγκίσκο Σιάμη.

Καλαϊτζογλίδης: «Απόλυτα ευχαριστημένοι»

Την απόλυτη ικανοποίηση για την συνολική εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα των αγώνων, εξέφρασε και η τεχνική μας ηγεσία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού προπονητή (κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας) Γιάννη Καλαϊτζογλίδη.

«Σαφώς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της πρεμιέρας. Ιδιαίτερα για το μετάλλιο που ήλθε στη σκυταλοδρομία των κοριτσιών και το οποίο ήταν στην κόψη του ξυραφιού για εμάς. Ικανοποιημένοι όμως είμαστε και για τις υπόλοιπες προκρίσεις και εμφανίσεις των αθλητών μας στους τελικούς, αφού περιμέναμε λιγότερες συμμετοχές», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΧΑΝΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ