ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / 13ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Χαρές και πανηγύρια στην Εθνική μας ομάδα

  29.06.2014 20:55       1126

Ενθουσιασμός, χαρές και πανηγύρια στην Εθνική μας ομάδα με το εντυπωσιακό της φινάλε στα αγωνίσματα της πισίνας του 13ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων / νεανίδων.

Η λήξη των αγώνων και οι απονομές βρήκαν τους νεαρούς αθλητές μας να χαίρονται με τη ψυχή τους τις επιτυχίες τους και τα τρία νέα μετάλλια που ήλθαν για την Ελλάδα στο τέλος των αγώνων.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών είναι χαρακτηριστικές:

Σταύρος Κουρλάκης: «Το άξιζα αυτό το μετάλλιο και το πήρα. Είχα δουλέψει πολύ γιατί το 800άρι είναι τον αγώνισμα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου Αλέξανδρο Ξιάρχο και Γιώργο Σαλταμανίκα και  τους γονείς μου που με βοήθησαν όλο αυτό τον καιρό. Νιώθω χαρούμενος που ανέβηκα στο βάθρο και συγκινημένος για τις εκδηλώσεις του κόσμου στην εξέδρα».

Βαγγέλης Σταυρίδης: «Ήταν μια κούρσα γεμάτη ψυχή. Είμαστε ενωμένοι όλοι μια γροθιά στην ομάδα και μετά τα ατομικά μας αγωνίσματα παλέψαμε και κατακτήσαμε το μετάλλιο αυτό στη σκυτάλη»

Βασιλεία Τσιγκόια: «Είμαστε ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί για την Ελλάδα μας. Αυτό τα λέει όλα»

Κώστας Γουλτίδης: «Το πιστέψαμε, το παλέψαμε και το κατακτήσαμε το μετάλλιο. Μας άξιζε»

Νικολέτα Παπαδοπούλου: "Ένα μόνον θα σας πω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μετάλλιο, είχαμε τον τρόπο μας και τα καταφέραμα. Για την Ελλάδα μας ρε γαμώτο"

Αλεξάνδρα Νησιώτη: «Όλο αυτό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας βοήθησε να φτάσουμε στην επιτυχία. Η «τρέλα» που έχουμε μέσα μας, μας έδωσε δύναμη κι κουράγιο»

Λεωνίδας Γιασεμής: «Δώσαμε και την καρδιά μας για να βάλουμε τα στεφάνια ελιάς στα κεφάλια μας και πάνω στην Ελλάδα μας»

Βασίλης Σαλεβουράκης: «Είχαμε πίστη και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Νομίζω ότι ξεπεράσαμε και τους εαυτούς μας»

Βασιλεία Αγαπητού: «Είχαμε ψυχή και πάθος που μας βγήκαν μέσα στην κούρσα. Τα δώσαμε όλα για την Ελλάδα και είχαμε τη βοήθεια του κόσμου. Πήρα και μια άτυπη ρεβάνς αφού νωρίτερα έχασα στο τσακ το μετάλλιο στα 800μ»

ΧΑΝΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ