ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 3ο STOIXIMAN.GR FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χάρης Παυλίδης: «Περήφανος για την κυριαρχία τα τελευταία 10 χρόνια»

  18.07.2020 23:13       786

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 16-4 στον τελικό του 3ου Stoiximan Final-4 στο Κύπελλο Γυναικών, το Σάββατο (18/7), στο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στη φετινή αγωνιστική περιόδο. 

Παρόντες Κούβελος και Χατζηδάκης

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Τελικό παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ), Ισίδωρος Κούβελος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας της ΚΟΕ, Stoiximan.gr, Γιώργος Πατρίκιος, τιμώντας έτσι τον θεσμό, αλλά και την Κολυμβητική Ομοσπονδία, ενώ την ΚΟΕ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός και το μέλος του ΔΣ και έφορος της Εθνικής ομάδας των Γυναικών, Βασιλική Γαρελίδη-Αρβανιτοπούλου. Όλοι έκαναν απονομές.

Μετά το τέλος του αγώνας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αναφέροντας τα κάτωθι: "Είμαι πολύ περήφανος για την κυριαρχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι σημαντικό ότι όλα αυτά τα χρόνια των τίτλων έχουν περάσει από την ομάδα αρκετές αθλήτριες και καταφέραμε να κοντράρουμε έτσι μία τεράστια ομάδα, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με πολλά πρωταθλήματα, κύπελλα και διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχει πολύ καλό στην ομάδα για το μέλλον και η διοίκηση θέλει να βοηθήσει. Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, όμως ελπίζω να είμαστε όλοι πάλι στην ίδια θέση".

Η πολυτιμότερη παίκτρια του Τελικού και 1η σκόρερ του 3ου Stoiximan Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, Ελευθερία Πλευρίτου, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τα εξής: "Πήραμε το Νταμπλ φέτος και τελειώνει ιδανικά η χρονιά. Τα ατομικά μου βραβεία ήρθαν μέσα από την ομαδική δουλειά και από τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός όπως κάθε χρόνο, θα προσπαθήσει να παραμείνει στις κορυφαίες ομάδες της Ελλαδας και της Ευρώπης τόσο του χρόνου, όσο και τα επόμενα χρόνια".

Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και καλύτερης τερματοφύλακας του Final-4, Χρυσή Διαμαντοπούλου, ανέφερε: "Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα, λόγω του τραυματισμού μου, αλλά θεωρώ ότι με δυνάμωσε, άλλωστε έτσι είναι ο αθλητισμός. Φέτος κάναμε το Νταμπλ και κλείνει η χρονιά με επιτυχία, αν και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το Ευρωπαϊκό κύπελλο, αν δεν ερχόταν ο COVID-19. Εύχομαι του χρόνου να καταφέρουμε να αποδείξουμε τη φετινή μας δυναμική".

Η προπονήτρια του Νηρέα Χαλανδρίου, Ευτυχία Καραγιάννη, είπε τα εξής: "Για εμάς ήταν μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα κορίτσια".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.