ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / WORLD LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ/Μορφέσης

«Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

  25.11.2014 20:18       547

Στην έλλειψη παιχνιδιών υψηλού επιπέδου, απέδωσε την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Ολλανδία (11-12), ο Γιώργος Μορφέσης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Αν και μας λείπουν τόσο δυνατά παιχνίδια, σταθήκαμε πολύ καλά. Άλλωστε μόνο τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν παίξει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, αυτό με την Σαμπαντέλ. Μας στοίχησε η ολιγωρία της άμυνάς μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια τα οποία είχαν μία αξιοπρεπή εμφάνιση και μάλιστα στο τέλος είχαμε και την ευκαιρία με την Άλκηστη Αβραμίδου να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Στόχος μου είναι να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ομάδα και είμαι αισιόδοξος πως η χρονιά θα κυλήσει πολύ καλά. Η ομάδα απαρτίζεται από παλιές και νέες πολίστριες που συμβολίζουν το αύριο του ελληνικού πόλο και σίγουρα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως το «μυαλό» όλων βρίσκεται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν. Η διάκριση και το μετάλλιο είναι ο στόχος στην Ρωσία αλλά εφόσον καμία θέση δεν δίνει το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Ρίο, θα πρέπει να στοχεύσουν σε ότι καλύτερο ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2016 στην Ολλανδία.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ