ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / COMEN CUP/ΧΑΝΙΑ

Χατζηθεοδώρου: «Να ηρεμήσουμε για να κερδίσουμε την Ιταλία»

  29.07.2016 21:45       1013

Ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και αποφυγή παιδαριωδών λαθών ζήτησε ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (10.20) με την Ιταλία που θα κρίνει την είσοδο ή όχι στην 4άδα του Μεσογειακού Κυπέλλου που διεξάγεται στα Χανιά.

Είπε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός: «Βλέπουμε ως τώρα, σ’ αυτή την διοργάνωση, αυτό που περιμέναμε με βάση τους νέους κανονισμούς. Υψηλά σκορ, με μικρές διαφορές διαφορές στο σκορ και τη νίκη να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Επτά ομάδες, όπως ξέραμε, είναι ισοδύναμες και όποια από αυτές βρεθεί στη μέρα της, παίρνει και τη νίκη.

Από την ομάδα μου βλέπω ως τώρα αυτό που περίμενα. Έχουμε μόλις μία βδομάδα προετοιμασίας και δεν ήλθαμε με στόχο το Μεσογειακό Κύπελλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιζητούμε την διάκριση κι εδώ, αλλά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σε περίπου ένα μήνα.

Μας δίνεται η ευκαιρία αύριο, απέναντι στην Ιταλία, να πετύχουμε την δεύτερη μας νίκη στην διοργάνωση και να παίξουμε στα μετάλλια.

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα να ηρεμήσουμε, να αποφύγουμε τα παιδαριώδη λάθη, που μπορούμε βέβαια να τα διορθώσουμε στο επόμενο διάστημα που μένει για την Ποντγκόριτσα».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ