ΤΕΧΝΙΚΗ

Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης/ Βόρεια Ελλάδα

  22.03.2014 22:51       1479

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των Χειμερινών Αγώνων Τεχνικής Κολύμβησης της Βορείου Ελλάδας, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο πήρε την σκυτάλη , για το Σαββατοκύριακο( 22-23 Μαρτίου) μετά τη Νέα Σμύρνη, με τους 147 αθλητές και αθλήτριες-12 σωματίων- της Βορείου Ελλάδος να πραγματοποιούν εξαιρετικές επιδόσεις.

Με φόντο το Ευρωπαϊκό των Ανδρών-Γυναικών,στην Ιταλία, και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, στα Χανιά τρεις κολυμβητές μας έπιασαν τα όρια για τις διεθνείς υποχρεώσεις.

Αναλυτικά οι επιδόσεις τους :

1500 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ-ΑΝΔΡΩΝ Χριστοφορίδης Χρήστος (ΝΟ Καλαμαριάς)12:48.24

200 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ Νησιώτη Αλεξάνδρα (Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης) 01:37.39

200 Μ ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ Σκαλίδου Σμαράγδα (ΠΑΟΚ) 01:52.70 ( η οποία πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων-Γυναικών)

Μια ακόμη επίδοση που πρέπει να σημειωθεί είναι αυτή του Ευρυσθένη Νικολαΐδη στα 200 Μ ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ, με χρόνο 01:42.61, ο οποίος έχασε στο ελάχιστο το όριο για το Ευρωπαϊκό.

Για την πορεία της πρώτης μέρας έκανε δηλώσεις ο ομοσπονδιακός προπονητής στη Βόρειο Ελλάδα, Γιάννης Καραϊτζογλίδης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “ Όλα κύλησαν ομαλά. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών μας. Ειδικά τα τρία παιδιά που έπιασαν τα όρια αξίζουν πολλά μπράβο. Αναμένουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα αύριο”.

Πλήρης Ενημέρωση για τα Επίσημα Αποτελέσματα των Αγώνων στην Ιστοσελίδα μας, στην Ενότητα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος