ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνημα με νίκη για τον Παναθηναϊκό, 11-7 τον ΝΟ Χίου

  09.10.2021 17:11       669

Ο Παναθηναϊκός έδινε τον πρώτο αγώνα του στο 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, το απόγευμα του Σαββάτου (9/10) στο κολυμβητήριο Γουδή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης -καθώς είχε αναβληθεί το παιχνίδι του της πρώτης αγωνιστικής με τον Υδραϊκό-  κόντρα στον ΝΟ Χίου που προερχόταν από την ήττα στο Περιστέρι (την περασμένη Τετάρτη για την 1η αγωνιστική). Οι πράσινοι, που επέστρεψαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία, ήταν τελικά οι νικητές με 11-7 και ξεκίνησαν με το δεξί τη διοργάνωση. Για τους Χιώτες ήταν η δεύτερη ήττα.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 5-2 στο ημίχρονο, αλλά οι Χιώτες κατάφεραν να ανακάμψουν προς στιγμήν και ισοφάρισαν σε 5-5 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου. Στη συνέχεια, όμως, ο Παναθηναϊκός με βασικό όπλο την άμυνα και επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία έφτασε στην τελική επικράτηση με 11-7.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 11-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 3-4, 3-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης 2, Καρακάσης, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου 2, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Τριχάς, Σιαμάς Χρ., Εγνατιάδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Μαξίμοβιτς 3, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ., Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 1, Γαβαλάς Ι. 1, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Αμπάζης.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής