ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΑΜΠ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον δύσβατο δρόμο για το Τόκιο

  01.11.2019 14:50       987

Με τον αποκλειστικό φακό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ξεκίνησε την Παρασκευή (1/11), στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, το Καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των γυναικών, στην προσπάθεια που γίνεται να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στον δύσβατο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου) ή του Προολυμπιακού Τουρνουά στην Ιταλία (8-15 Μαρτίου).

Ο Γιώργος Μορφέσης θα προπονήσει και θα αξιολογήσει τις Ελληνίδες αθλήτριες έως την Κυριακή (3/11), ενώ το "παρών" στο κολυμβητήριο έδωσαν οι εξής αθλήτριες: Χ. Διαμαντοπούλου, Δουρέκα, Σταματοπούλου, Αβραμίδου, Ε. Πλευρίτου, Μ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Β. Πλευρίτου, Μπενέκου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κοτσιώνη, Ξενάκη, Β. Διαμαντοπούλου, Χυδηριώτη, Νίνου, Ελληνιάδη, Πάτρα, Κότσια, Κοντονή, Πρωτοπαπά (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ).

Στο Κολυμβητήριο βρέθηκε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γιώργο Μορφέση.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.