ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ξεκίνησε κοινή προετοιμασία και φιλικά με Ιαπωνία η Εθνική Ανδρών, παρουσία Προέδρου (pics)

  13.06.2022 19:48       862

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης έχει μπει η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην κορύφωση της προπαρασκευής για τον μεγάλο στόχο της σεζόν, φιλοξενεί στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, για κοινό καμπ και φιλικούς αγώνες την αντίστοιχη ομάδα της Ιαπωνίας, η οποία, μάλιστα, θα είναι μία από τις αντιπάλους της στον Όμιλο του Παγκοσμίου.

Το φιλικό που έδωσε η Εθνική μας τη Δευτέρα (13/6) κόντρα στους Ιάπωνες παρακολούθησε από κοντά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε βρεθεί στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τις προηγούμενες ημέρες. Παραβρέθηκαν επίσης και είδαν τον αγώνα, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Στέφανος Αυγουλέας, ο γενικός διευθυντής Γιάννης Γιαννουρής και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης.

Δείτε, πάνω, σχετικές photos.

Θυμίζουμε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έχει επιλέξει τους εκλεκτούς που θα συνθέσουν την αποστολή για το Παγκόσμιο. Η 13άδα είναι: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Κώστας Κάκαρης, Κώστας Γούβης, Άγγελος Βλαχόπουλος. Αναπληρωματικοί οι: Κώστας Γκιουβέτσης, Μανώλης Σολανάκης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής