ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεκίνησε η Προκριματική (Α’) φάση

  03.01.2013 21:59       942

Άνοιξε σήμερα η αυλαία της Προκριματικής (Α’) φάσης του πρωταθλήματος των Νέων Γυναικών στην υδατοσφαίριση με την 1η αγωνιστική σε τέσσερις από τους πέντε ομίλους.

Οι αγώνες του ομίλου της Κρήτης θα ξεκινήσουν το Σάββατο. Τα ματς των ομίλων θα τελειώσουν το Σάββατο 5/1 (για τους τέσσερις ομίλους) και την Κυριακή 6/1 (για τον όμιλο της Κρήτης) οπότε και θα ξέρουμε τις εννέα από τις δέκα ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για την Τελική φάση (που θα είναι οι δύο πρώτες από τους τέσσερις ομίλους και η 1η του ομίλου της Κρήτης). Η Α’ φάση, πάντως, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με το μπαράζ μεταξύ των 3ων της τελικής βαθμολογίας των δύο ομίλων της Αττικής για να αναδειχθεί και η δέκατη ομάδα που θα πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο): Μακεδονικός – Οξυγόνο 4-16, ΠΑΟΚ – Ηρακλής 0-13.

 ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου): ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Λαμίας 12-4, ΝΟ Πατρών – ΟΕΑΝΑΒ 1-9.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης): Εθνικός Πειραιά – Νηρέας Χαλανδρίου 2-10, Πανιώνιος – Ιωνικός Νίκαιας 6-3.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Πεντέλης – Ηλιούπολης – Βουλιαγμένης – Νέας Σμύρνης): ΝΟ Χίου – Τρίτων Αμαρουσίου 15-3, ΑΝΟ Γλυφάδας – ΓΣΗλιούπολης 18-4.

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της Προκριματικής (Α’) φάσης του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα της ιστοσελίδας μας ΑΘΛΗΜΑΤΑ / Υδατοσφαίριση / Προκηρύξεις ή, απευθείας στη διεύθυνση: http://www.koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5517:----2013&catid=453:prokyrixis&Itemid=709

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής