ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ξεκίνησε η προκριματική φάση

  19.10.2012 22:50       890

Άνοιξε απόψε η αυλαία της Α' (Προκριματικής) φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Κορασίδων με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής σε δύο από τους τρεις ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης): Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 13-5, Πανιώνιος - ΑΝΟ Γλυφάδας 5-15 (όμιλος πέντε ομάδων, ρεπό η ΝΕ Πατρών).

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαλανδρίου): ΝΟ Πατρών - Ιωνικός Νίκαιας 3-23, Νηρέας Χαλανδρίου - Τρίτων Αμαρουσίου 5-9 (όμιλος πέντε ομάδων, ρεπό ο ΝΟ Ρεθύμνου).

Οι αγώνες του Ομίλου Θεσσαλονίκης (όμιλος τεσσάρων ομάδων, Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο) ξεκινούν αύριο Σάββατο. Η προκριματική φάση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21/10 και στην Τελική φάση θα προκριθούν οι τρεις πρώτες ομάδες από τον Α' και Β' Όμιλο Αττικής και οι δύο πρώτες από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Το πλήρες πρόγραμμα της Α' (Προκριματικής) φάσης του πρωταθλήματος Κορασίδων θα το βρείτε στην ενότητα της ιστοσελίδας μας:

ΑΘΛΗΜΑΤΑ / Υδατοσφαίριση / Προκηρύξεις: http://www.koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5171:----2012&catid=453:prokyrixis&Itemid=709

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής