ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χριστίνα Τσουκαλά

«Ξέραμε ότι ήμασταν καλύτερες»

  08.03.2012 14:30       929

Με πανηγυρικό τρόπο κατάφερε να προκριθεί στο φάιναλ-φορ η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Βουλιαγμένης. Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου επικράτησαν της κατόχου του τίτλου Σαμπαντέλ με 11-8, ανατρέποντας την ήττα με 14-13 στην Ισπανία και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Για αυτή την μεγάλη νίκη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, η Χριστίνα Τσουκαλά (ΦΩΤΟ), η οποία με 4 γκολ ήταν από τις πρωτεργάτριες της ανατροπής:«Στα τρία πρώτα 8λεπτα είχαμε πολύ καλή απόδοση και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία μεγάλη διαφορά, η οποία έφθασε έως και τα 7 γκολ. Μετά η αλήθεια είναι πως χαλαρώσαμε, αλλά γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι δεν θα γυρνούσε».

Για την ψυχολογία της ομάδας πριν το παιχνίδι η νεαρή αμυντικός δηλώνει: «Ξέραμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Το γεγονός ότι ηττηθήκαμε στην Ισπανία ευθυνόταν στο ότι εκείνη τη μέρα δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν είχαμε καλή απόδοση. Πάντως, είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και ξέραμε ότι μπορούμε να νικήσουμε με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ, ώστε να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Για της πιθανότητες κατάκτησης του Ευρωπαϊκού είπε: «Είναι αρκετά δύσκολο να αναδειχθούμε πρωταθλήτριες. Οι άλλες τρεις ομάδες, οι δύο ιταλικές (Προ Ρέκο, Οριζόντε Κατάνια) και η μία ρωσική (Κίνεφ Κίρισι) είναι πολύ καλές και με πολύ ταλέντο. Φυσικά, εμείς πάμε για να το πάρουμε, θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας και ό,τι βγει»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος