ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξέσπασε στον ΝΟ Χίου ο Ολυμπιακός 18-5

  06.12.2013 19:08       698

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών της υδατοσφαίρισης πέτυχε απόψε ο Ολυμπιακός που ξέσπασε στον ΝΟ Χίου για την "τσάμπα" ήττα του στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Προ Ρέκο. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 18-5 της ομάδας του νησιού της μαστίχας στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο άνοιγμα της αυλαίας της 6ης αγωνιστικής και πέτυχαν το 6 στα 6.

Από τη σύνθεση του Ολυμπιακού απουσίαζε ο Αλέξανδρος Γούνας που ταλαιπωρείται ακόμα από τον μικροτραυματισμό του στο χέρι και ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση και αποθεραπεία για κάποιες μέρες για να αντιμετωπίστεί το πρόβλημα ριζικά (κάτι που σημαίνει ότι χάνει και το ματς της Εθνικής με την Κροατία για το Γουόρλντ Λιγκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 18-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 4-0, 6-0, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Αργυρόπουλος, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 5, Πρέκας, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 6, Τσαχειλίδης 2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισεντζής, Πετρόχειλος, Δερβίσης, Σωτηριάνος, Καλαργυρός, Αλάτσης, Κανδιόγλου, Πίσσιας, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 2, Μπεριστιάνος, Γαβαλάς Ι. 2, Γαλανόπουλος

Διαιτητές: Βόσικας, Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής