ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Παναγιώτης Τζωρτζάτος

«Ξεχωριστή τιμή η κλήση στην Εθνική»

  13.02.2014 15:59       1034


Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών δε κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουγγαρία, καθώς ηττήθηκε με 12-11, σ’ένα παιχνίδι όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, χάνοντας το στις λεπτομέρειες. Την πρώτη του συμμετοχή με το σκουφάκι της Εθνικής μας ομάδας ανδρών πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Πανιωνίου, μίλησε γι’ αυτή του την εμπειρία δίνοντας και τη δική του ερμηνεία στο που κρίθηκε  το παιχνίδι με την Ουγγαρία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

«Προσωπικά, έχω φορέσει ξανά το σκουφάκι της Εθνικής μας ομάδας, αλλά στις ομάδες Εφήβων και Παίδων. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή με την Εθνική ανδρών και αποτελεί κάτι ξεχωριστό για εμένα η τιμή που μου έγινε. Όσον αφορά το παιχνίδι, κάναμε καλή εμφάνιση αλλά όπως και να έχει αντιμετωπίζαμε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ουγγαρία.  Ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά και η εμπειρία η δικιά τους και λάθη δικά μας, δε μας επέτρεψαν να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ και γνωρίζουμε πως όταν αποκτήσουν ρυθμό γίνονται πολύ επικίνδυνοι. Η πρόκριση για εμάς έχει χαθεί, καθώς περνά από τον όμιλο μόνο ο πρώτος. Το παιχνίδι με την Κροατία, αν και χωρίς βαθμολογική σημασία, το αντιμετωπίζουμε ως ευκαιρία να προετοιμαστούμε και να δοκιμάσουμε πράγματα».

Ο νεαρός υδατοσφαιριστής δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας. «Το κολυμβητήριο της Πάτρας ήταν γεμάτο, ήρθε πολύς κόσμος να μας δει. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας και δημιούργησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος