ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ξιάρχος: «Πρωτοστάτης η ΚΟΕ με την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων της»

  14.08.2020 19:23       1126

Την ικανοποίησή του για την απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του ενοποιημένου Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης όλων των κατηγοριών (σε τέσσερις περιφέρειες), με ασφάλεια και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο υπεύθυνος του αθλήματος και Ταμίας της ΚΟΕ Ηλίας Ξιάρχος.

Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία τους εγχειρήματος, ενώ άφησε αιχμές για την «απουσία από τα πρωταθλήματα των όσων θέλουν κάνουν αντιπολίτευση στη διοίκηση της ΚΟΕ και δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό των αθλημάτων της».  

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φέραμε σε πέρας επιτυχώς, με την άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, μια μεγάλη διοργάνωση όπως ήταν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Τεχνικής και μάλιστα σε τέσσερις διαφορετικές περιφέρειες. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση διότι πετύχαμε οργανωτικά, αλλά και αγωνιστικά, ενώ κύλησαν όλα ομαλά και με ασφάλεια, καθώς τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είχε συντάξει η ΚΟΕ και είχε εγκρίνει η ΓΓΑ.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες στην προετοιμασία, μάλιστα, έγιναν και πολύ καλοί χρόνοι και από νέα παιδιά που μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Μέχρι 18 του μήνα θα ανακοινωθούν και οι Εθνικές ομάδες για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Νέων – Νεανίδων  του Λιλιάνο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρχει έξαρση του covid-19 και θα έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε τελικά τους συγκεκριμένους αγώνες, βάση της απόφασης που πήρε πρόσφατα η διεθνής ομοσπονδία (CMAS) και θα είναι από τα ελάχιστα γεγονότα που θα έχουν διοργανώσεις παγκόσμιες αθλητικές ομοσπονδίες

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές, σωματεία, αλλά και στους γονείς, που επέδειξαν απαράμιλλο σεβασμό στους κανόνες και τα πρωτόκολλα. Η ΚΟΕ για άλλη μια φορά πρωτοστάτησε στο να κάνει όλα τα πρωταθλήματά της, στα οποία παρέστησαν και στήριξαν όλα τα μέλη της διοίκησής της και οι άνθρωποι που αγαπούν τα αθλήματά μας. Αντιθέτως, έλαμψαν διά της απουσίας τους κάποιοι οι οποίοι δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό των συγκεκριμένων αθλημάτων, φιλοδοξούν να τα διοικήσουν, αλλά μέχρι στιγμής μόνο αντιπολιτεύονται».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής