ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Χιτσκοκική πρόκριση στους "8" ο ΝΟ Βουλιαγμένης

  20.03.2013 21:53       943

Έστω και με την ψυχή στο στόμα ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατάφερε να πάρει τελικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι πλέον η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις των ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Οι μπέμπηδες του ΝΟΒ μετέτρεψαν σε χιτσκοκικό θρίλερ την αποστολή τους στη Γαλλία. Οι παίκτες του Λοράντου κινδύνεψαν, καθώς ηττήθηκαν με 13-10 από τη Μαρσέιγ στον αποψινό επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στη Μασσαλία, αλλά σε συνδυασμό με τη νίκη τους με τέσσερα γκολ διαφορά (16-12) στον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους "8".

Η ομάδα του ΝΟΒ βρέθηκε να χάνει και με 10-5 και 13-9, αλλά στο τέλος κατάφερε να μειώσει στα τρία γκολ (ο Βουλγαράκης μείωσε στο τελικό 13-10) και να πετύχει έστω και δύσκολα το στόχο.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 5-1, 3-4, 2-2

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μπικαρί 4, Οντόν 3, Σιμόν 2, Ράντιτς 2, Κοβάσεβιτς 1, Καμαρασά 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Γούνας 3, Αφρουδάκης Χρ. 2, Βουλγαράκης 2, Μυλωνάκης 2, Τίγκας 1.

Διαιτητές: Γκογκάνοφ (Αζερπμαϊτζάν), Σταμπάλια (Κροατία)

Ο προπονητής του ΝΟΒ Τεό Λοράντος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας μετά την πρόκριση: "Η Μαρσέιγ είναι άναρχη ομάδα και μας δημιούργησε κάποια προβλήματα καθώς μας αιφνιδίασε. Εγιναν και κάποια λάθη, αλλά τελικά ο στόχος, που ήταν η πρόκριση, επετεύχθη. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την αποψινή εμφάνιση, αλλά μπορούμε να είμαστε καλύτεροι και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια για τους επόμενους γύρους και το φινάλε όλων των διοργανώσεων".

Ο Αλέξανδρος Γούνας, που πέτυχε τρία γκολ για τον ΝΟΒ, είπε: "Εγιναν κάποια λάθη και δώσαμε δικαίωμα στην αντίπαλο να μας αιφνιδιάσει, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε στο τέλος, έστω και με δυσκολία, στην πρόκριση. Με μια καλή κλήρωση και βελτιώνοντας την απόδοσή μας μπορούμε νε πετύχουμε την ιστορική για μας πρόκριση στο φάιναλ φορ".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής