ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Χωρίς αντίπαλο η Ελένη Πεπονή της Αργυρούπολης

  08.04.2013 18:06       1072

Με την Ελένη Πεπονή να κατακτά την πρώτη θέση και στα δύο αγωνίσματα που έβαλε μέρος, η αθλήτρια του ΑΝΟ Αργυρούπολης έδειξε πως είναι ένα επίπεδο πάνω από τις αντιπάλους της.  Έτσι, μαζί με τη συμπαίκτριά της, Μελίτη Ευθυμίου, που αναδείχθηκε δεύτερη στις ίδιες κατηγορίες, ξεχώρισαν από πλευράς Κοριτσιών στο Κύπελλο Άνοιξης Καταδύσεων που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο (6-7/4) στο κλειστό Καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά.

 «Η διοργάνωση δεν γίνεται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες, καθώς λόγω των οικονομικών προβλημάτων το νερό είναι κρύο. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά να ανταποκριθούμε όσο μπορούμε. Χαίρομαι που μας δόθηκε η ευκαιρία μέσω αυτής της διοργάνωσης να δοκιμάσουμε που βρισκόμαστε ενόψει καλοκαιριού, καθώς επίσης και η δυνατότητα να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ανταγωνισμό ποτέ, πάντα κυνηγάω τα όρια, προσπαθώ από εκεί και πέρα να πάω ένα βήμα παραπάνω, να βγάλω κάποιες καλές βουτιές και να βελτιωθώ. Γενικότερα στο χώρο, λόγω της χαμηλής συμμετοχής είναι δύσκολο να υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό μόνο καλό δεν είναι, τόσο για εμένα, όσο και για τα άλλα παιδιά που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν.

Επόμενος στόχος μου στη χρονιά είναι η πρόκριση στην Πολωνία για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Πεπονή, μετά το τέλος των αγώνων.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος