ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Χειμερινοί Αγώνες Κατηγοριών Βορείου Ελλάδας

Χωρίς αξιόλογες επιδόσεις τα πρωινά αγωνίσματα

  15.02.2014 13:45       887

Φώτο(Αρχείου): Ο Φώτης Μυλωνάς του Άρη πέτυχε την καλύτερη επίδοση στα πρωινά αγωνίσματα

Xωρίς αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές της Βορείου Ελλάδας ολοκληρώθηκαν τα πρωινά αγωνίσματα στο πλαίσιο των Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης που διεξάγονται το διήμερο 15-16 Φλεβάρη στο κολυμβητήριο της Καβάλας. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στις 17:00 το απόγευμα στο ίδιο Κολυμβητήριο.

 Η επίδοση που μπορεί να μνημονευτεί συνολικά από τα αγωνίσματα που έλαβαν χώρα ανήκει στον Φώτη Μυλωνά του Άρη, στα 50μ ύπτιο Εφήβων με χρόνο 27.54

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ έκανε ο Βαγγέλης Βούλτσος, ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδος: «Το γεγονός ότι έχουμε συμμετοχή 550 ατόμων σ’ αυτούς τους Χειμερινούς Αγώνες είναι ελπιδοφόρο. Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ καλές επιδόσεις στα πρωινά αγωνίσματα, οι αθλητές μας δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σίγουρα περιμένουμε από αυτούς περισσότερα για τη συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για να φιλοξενηθεί εδώ αυτή η διοργάνωση, η οποία από άποψη οργάνωσης είναι εξαιρετικά προσεγμένη. Επιπλέον ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τους Αγώνες, κατακλύζοντας το κολυμβητήριο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το χώρο μας».

Πλήρης Ενημέρωση για τα Επίσημα Αποτελέσματα των Αγώνων στην Ιστοσελίδα μας και την Ενότητα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος