ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Άγγελος Βλαχόπουλος

«Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση»

  15.02.2016 02:51       742

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί αύριο (19:00) με την Ρουμανία στο Ολυμπιακό προδιαγραφών κολυμβητήριο «Ανατόλ Γκριντέσκου» στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του World League.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, θα θελήσει να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης του Α΄ ομίλου που θα την οδηγήσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο διεθνής υδατοσφαιριστής Άγγελος Βλαχόπουλος, δήλωσε ότι η Εθνική ομάδα έχει ξεκάθαρο στόχο την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη συνεχεία της διοργάνωσης και φυσικά για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο. Όπως κάθε παιχνίδι εκτός έδρας, έτσι και το συγκεκριμένο θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης. Μετά θα δούμε πάλι που βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε στη συνεχεία της διοργάνωσης».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ