ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Αλεξάνδρα Ασημάκη

«Χρειάζεται μυαλό και πάθος για τη νίκη»

  06.06.2012 13:33       952

Για τους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών, οι οποίοι ξεκινούν το Σάββατο (9/6), μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η διεθνής φουνταριστή του ΝΟ Βουλιαγμένης Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Αμέσως μετά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας από το Γουορλντ Λιγκ της Κίνας, όπου τα κορίτσια κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, ξεκίνησε η προετοιμασία για τους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

«Δεν έχουμε προλάβει καθόλου να ξεκουραστούμε οι κοπέλες και των δύο ομάδων. Μόλις την Δευτέρα γυρίσαμε από την Κίνα και την Τρίτη ξεκινήσαμε κιόλας προπόνηση. Ωστόσο, πρόκειται για την τελική ευθεία και θέλουμε να τα δώσουμε όλα», δήλωσε η παίκτρια της Βουλιαγμένης ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα είμαστε με την ομάδα του Ολυμπιακού στους τελικούς. Ωστόσο, πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω. Δεν μετράει ποιος είναι πιο καλός, αλλά ποιος έχει περισσότερο μυαλό και πάθος. Ο πρώτος τελικός του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικός, όμως ακολουθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ                                   

Νίκος Χαραλαμπόπουλος