ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χρησιμοποίησε νέα παιδιά ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 11-9 τον ΟΥΚ Βόλου και «8 στα 8»

  27.11.2021 17:40       1118

Με νέα παιδιά να χρησιμοποιούνται στην επτάδα από τον Χρβόγε Κόλιανιν, κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε τελικά με 11-9 του ΟΥΚ Βόλου στο κολυμβητήριο του Λαιμού για την 8η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης της Α1 Ανδρών, διατήρησε το απόλυτο των νικών (8 στα 8) και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία.

Οι Βολιώτες αντιστάθηκαν σθεναρά, αλλά οι σύγχρονοι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ προηγήθηκαν με 9-4 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου. Στη συνέχεια, όμως, και συγκεκριμένα -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα- «στο 6.29 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση το Νο 4 του ΝΟ Βουλιαγμένης Γκιουβέτσης, για βιαιοπραγία σε αντίπαλο παίκτη. Έτσι ο ΟΥΚ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και έπαιξε για τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω, διάστημα κατά το οποίο κατάφερε να μειώσει to skor και να χάσει τελικά με 2 γκολ διαφορά (11-9). Με κόκκινη κάρτα είχαν αποβλήθεί, εξάλλου, ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου Νίκος Βενετόπουλος, 2.48 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου και ο έφορος του ΟΥΚ Τ. Μαρινάγης, στο 4.48 της 2ης, αμφότεροι για διαμαρτυρία.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 11-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 3-1, 2-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης Ν., Σκουμπακης 2, Λεβαντής, Γεγάκης, Γαννάτος.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 2, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Πετρόπουλος, Αράγια 5, Μαρινάγης Γ., Βασιλούλης, Νάσιος, Μπομπός, Χαλάμ.

Διαιτητές: Στεφανάκης, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής