ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ/ ΤΕΧΝΙΚΗ

Χριστοφορίδης

  26.02.2015 17:38       839

Για το Έγκερ της Ουγγαρίας αναχωρούν αύριο (27/2) 5 αθλητές/τριες της Εθνικής μας ομάδας Τεχνικής κολύμβησης, καθώς επίσης και άλλοι 10 από Σωματεία, για να μετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (28/2-1/3).

Ο Χρήστος Χριστοφορίδης, ένας εκ των 5 αθλητών που αποτελούν την Εθνική ομάδα (Κτενά, Καρετζόπουλος, Τσουρουνάκης, Κόκκινος συνθέτουν την πεντάδα) θα μετάσχει στα 400μ και τα 800μ επιφάνεια.

Ο Έλληνας κολυμβητής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ αναφορικά με τη διοργάνωση, τονίζοντας: «Πιστεύουμε θα μας βγει κάποιο καλό αποτέλεσμα από αυτούς τους αγώνες. Ξεκινάμε με καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν εκεί, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο που μπορούμε. Ένα καλό αποτέλεσμα είναι πάντοτε επιθυμητό. Θα προσπαθήσουμε και για το μετάλλιο, αλλά αυτό εξαρτάται και από το πώς θα πέσουμε εκείνη τη στιγμή στο νερό».

Όσον αφορά το επίπεδο της προετοιμασίας στη χώρα μας, ο Χριστοφορίδης σημείωσε: «Το επίπεδο της προετοιμασίας είναι καλό, αλλά δεν ανταγωνίζεται αυτό του εξωτερικού. Η προετοιμασία έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι μόνο η κρίση που πρέπει να ανησυχούμε, αλλά γενικά, έχουν προκύψει πολλά θέματα σε όλη την Ελλάδα, με τα κολυμβητήρια και με όλες τις εγκαταστάσεις. Δυσκολευόμαστε, αλλά προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο με τα μέσα που έχουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ