ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / EURO CUP

Χρυσή ισοπαλία στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ, 9-9 με Μεντιτεράνι, με buzzer beater του Κούπμαν

  29.10.2022 20:49       596

Με γκολ του Ολλανδού άσου του Τζέσε Κούμπαν, στο 1 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη του αγώνα, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήρε χρυσή ισοπαλία 9-9 με την ισπανική Μεντιτεράνι, στον τρίτο αγώνα του στον Δ' Όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Euro Cup στο Ζάγκρεμπ και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά στην πρόκριση στους "16".

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πλέον 4 βαθμούς και αν πάρει τη νίκη επί της ουραγού του Ομίλου Πρίμορατς Κότορ, αύριο Κυριακή (11:30 ώρα Ελλάδας) στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του, τότε σφραγίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς κατακτά τη 2η προνομιούχο θέση.

Οι Θεσσαλονικείς δεν ξεκίνησαν καλά το ματς με τη Μεντιτεράνι και βρέθηκαν να χάνουν με 7-3 και 8-4. Στη συνέχεια, όμως, με πάθος και ψυχή έκαναν άλλη μια ανατροπή και πήραν τον χρυσό βαθμό που τους δίνει προοπτικές μιας ιστορικής πρόκρισης. Με Μιλάρντοβιτς ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 9-8, λίγο πριν από τη λήξη (1.33), αλλά δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Ο Κούπμαν στην εκπνοή και συγκεκριμένα ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος (buzzer beater) έγραψε το τελικό 9-9.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 9-9

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-2, 1-2, 1-4.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ: Ματαρρεντόνα, Γκαρσία 1, Λινάρες, Εστέβεζ 1, Πρατ 3, Κόρρες, Ρόκα, Μακ Κουέτ, Ράντιτς 2, Πέρεζ 1, Ποέγιο 1, Σερράνο, Ορτέγκα.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κόουπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

Δείτε λεπτομέρειες για τον αγώνα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής