ΤΕΧΝΙΚΗ / Κωνσταντίνος Γουλτίδης

«Χτίζουμε την επιτυχία βήμα-βήμα»

  17.06.2014 22:58       1182

Στo Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Χανίων το διάστημα 26 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου, θα λάβει μέρος μια 18μελής Ελληνική αποστολή που απαρτίζεται από παιδιά με φιλοδοξίες ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο Κωνσταντίνος Γουλτίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για  την πρώτη του επαφή με το άθλημα της Τεχνικής, ενώ καθόρισε τους προσωπικούς του στόχους για το Παγκόσμιο που ξεκινά σε λίγες μέρες:

«Ξεκίνησα από την Τεχνική κολύμβηση και ήταν η πρώτη μου επαφή με το νερό. Είδα ένα άθλημα που συνδυάζει ταχύτητα και δύναμη και είναι εντυπωσιακό. Πήρα την απόφαση να συνεχίσω εντατικά προπονήσεις και έτσι αγάπησα αυτό το άθλημα. Πιστεύω ότι είναι ξεχωριστό».

Ο αθλητής του ΚΟ Καλαμαριάς θέτει ως πρώτο στόχο την είσοδο στην οκτάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Χανιών: «Το επίπεδο είναι υψηλό και θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Προσωπικά είναι ο πρώτος μου χρόνος στην Εθνική ομάδα και θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει και πολλές και σημαντικές διακρίσεις, αλλά τις επιτυχίες μας τις χτίζουμε βήμα βήμα. Πάμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας και νομίζω ότι μπορούμε επάξια να τα καταφέρουμε».

Οι ευχαριστίες σε προπονητές και οικογένεια είναι δεδομένες για τον Κωνσταντίνο Γουλτίδη: «Η οικογένεια μου και οι προπονητές μου με έχουν βοηθήσει πολύ τα 5 χρόνια που είμαι αθλητής της Τεχνικής. Επιπλέον η Ομοσπονδία με βοηθά επίσης και γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη σε κάθε μου βήμα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος