ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

"Ζεστάθηκε" εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός 13-5 τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη

  17.11.2013 14:17       723

ΦΩΤΟ: Φάση από τον σημερινό αγώνα στη Νέα Σμύρνη (newsports.eu)

Ένα καλό ζέσταμα πριν από την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή υποχρέωση, την προσεχή Τετάρτη στην Κροατία για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης κόντρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, έκανε ο Ολυμπιακός σήμερα στη Νέα Σμύρνη. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν εύκολα με 13-5 του Πανιωνίου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, έκαναν το 3 στα 3 και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, ανέλαβε από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και σε ρυθμούς ρελαντί έφτασε στο στόχο του.

Με το ματς αυτό, που ήταν το τελευταίο του προγράμματος το Σαββατοκύριακο, δεν έκλεισε η 3η αγωνιστική, καθώς έχει αναβληθεί και εκκρεμεί το παιχνίδι ΝΟ Αργοστολίου - ΝΟ Βουλιαγμένης λόγω προβλημάτων στο κολυμβητήριο Αργοστολίου.

Τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη διαιτήτευσε ο Σταυρίδης, λόγω ασθένειας του Σκαλοχωρίτη, μαζί με τον Στεφανάκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-13

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-4, 0-3, 1-4, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 2, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 2, Πρέκας, Ποντικέας 2, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος, Τσαχειλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν. 2, Κοκκάλας, Ζώρζος, Θωμάκος 2, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Βυθούλκας, Δερμιτζάκης, Βέκος, Μανώλης 1, Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Μπαγλατζής, Κούφαλης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής