Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Νέες οδηγίες και μέτρα ενόψει του Ενοποιημένου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης

Αθήνα, 4 Αυγούστου 2020

Προς

Συμμετέχοντα Σωματεία στο 

Ενοποιημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 

Τεχνικής Κολύμβησης

-----------------------------------

 Κύριε Πρόεδρε,

Για την επικείμενη διεξαγωγή του ενοποιημένου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθούν α) 6-9/8/2020 στην Αθήνα (Δημοτικό Κολ/ριο Χαϊδαρίου) β) 10-13/8/2020 Χανιά (Κολ/ριο Χανίων) γ) 10-13/8/2020 Χίος (Δημοτικό Κολ/ριο Χίου) και τις εν τω μεταξύ ανακοινώσεις των νέων μέτρων από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας,  γνωστοποιούμε τα εξής :  

  1. Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στους πιο πάνω αγώνες, πριν από την είσοδό τους στην εγκατάσταση, θα πρέπει να καταθέσουν σε ξεχωριστό, επικαιροποιημένο 

α.  το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου (για κολυμβητές-τριες, προπονητές και παράγοντες)

β.  την Ιατρική Βεβαίωση των κολυμβητών-τριών και προπονητών που θα συμμετάσχουν

  1. Σε κάθε αγωνιστική ενότητα το έντυπο εισερχομένων-εξερχομένων κολυμβητών-προπονητών-παραγόντων που μετέχουν στην συγκεκριμένη αγωνιστική ενότητα.
  2. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, τόσο κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση, όσο και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτήν.  Οι κολυμβητές-τριες θα την βγάζουν μόνο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και λίγο πριν σταθούν πίσω από τον βατήρα αναμένοντας την εκκίνηση του αγωνίσματος.
  3. Όσα σωματεία δεν έχουν αποστείλει τα ονόματα των προπονητών και του συνοδού που θα συνοδεύουν τους κολυμβητές-τριες στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα πρέπει να το πράξουν άμεσα.  Επίσης όσοι έχουν ήδη αποστείλει, θα πρέπει να υπάρχει κάποια λογική αναλογία του αριθμού των προπονητών σε σχέση με τον αριθμό των συμμετεχόντων κολυμβητών-τριών, επανεξετάζοντας αυτόν, ειδάλλως θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε περικοπές, π.χ. δεν είναι λογικό σωματείο που μετέχει με έναν αθλητή να δηλώνει 2 προπονητές.  Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους αναγράφονται στον κατάλογο που θα υπάρχει στους ελέγχοντες την είσοδο παράγοντες, κατόπιν ονομαστικού ελέγχου.
  4. Είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση πετσέτας για την τοποθέτησή της πάνω στο κάθισμα, χωρίς αυτήν δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή του κολυμβητή-τρια στους αγώνες.
  5. Τέλος και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι όσοι είναι σε αναμονή να καθίσουν μόνο στα καθίσματα που επιτρέπεται.  Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές οι οποίοι δεν πρέπει να περιφέρονται και να συγκεντρώνουν τους κολυμβητές-τριες δίπλα τους και να μην τους προτρέπουν να επιστρέψουν σε αυτούς μετά το αγώνισμά τους.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους για την τήρηση των πιο πάνω κανόνων, ιδιαίτερα αυτόν για τις αποστάσεις, ο οποίος είναι και ο δυσκολότερος.

Εάν, όμως, μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε ζωντανό αυτό το άθλημα, θα πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε στην υπάρχουσα κατάσταση.  Πολλά βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στους αγώνες. 

Για το Δ.Σ.

Ο Γενικός Γραμματέας

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ