ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκανε το 2-0 ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 7-6 τον Ολυμπιακό

  05.05.2017 20:34       1021

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο νικητής και στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών, αφού επικράτησε με 7-6 του Ολυμπιακού στο Λαιμό, κάνοντας το 2-0. Πλέον χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να φτάσει στον τίτλο, με το τρίτο παιχνίδι να λαμβάνει χώρα την Δευτέρα (8/5) στον Πειραιά.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή άμυνα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δέχτηκε μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα και μετέτρεψε το 4-5, στο τελικό 7-6.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το ΝΟΒ να έχει το προβάδισμα συνεχώς και τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει. Με γκολ της Μπιανκόνι σε παίκτρια παραπάνω, ο Ολυμπιακός πήρε για πρώτη φορά κεφάλι (4-5) στη λήξη του ημιχρόνου.

Όμως, από εκεί και πέρα η πολύ καλή άμυνα των παικτριών του ΝΟΒ μαζί με κάποιες εκπληκτικές επεμβάσεις της Έλενας Κούβδου έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Λαιμού, που πήρε προβάδισμα δύο γκολ (7-5) χάρη σε ένα σερί 3-0. Η Γιασμίν Σμιτ μείωσε σε 7-6 δύο λεπτά πριν τη λήξη, όμως ο Ολυμπιακός έχασε δύο ευκαιρίες (τη μία σε παίκτρια παραπάνω) και υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-6

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 3-0, 0-1

 

ΝΟ Βουλιαγμένης Ολυμπιακός
Κούβδου Διαμαντοπούλου Χρ.
Τσουκαλά 1 Πλευρίτου Ελ. 1
Χυδηριώτη 2 Ελευθεριάδου
Ο' Ντόνελ  Σώρα
Πρωτοπαπά  Μανωλιουδάκη 1
Ξενάκη 2 Αβραμίδου 1
Μαυρωτά Ασημάκη 1
Πάτρα Πλευρίτου Μ. 
Κούλχαας 1 Λογοθέτη
Διαμαντοπούλου Β. 1 Πλευρίτου Β. 
Σελετοπούλου Μπιανκόνι 1
Κοντογιάννη Σμιτ 1
Κοτσιώνη  Σταματοπούλου
Ιωαννίδη Πέττα
Λούδη Αν. Νίνου
Προπονήτρια: Αλεξία Καμμένου Προπονητής: Χάρης Παυλίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Διαιτητές: Μπουδραμής, Σπανούδης

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ