ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη γοήτρου για τον Ολυμπιακό, 9-6 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Πειραιά

  17.02.2018 19:18       872

Τη νίκη με 9-6 πέτυχε πριν από λίγη ώρα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης, για την Γ' Φάση του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στον Πειραιά και το "Π. Καπαγέρωφ", οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες στο ξεκίνημα με 3-3. Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός πήρε αρχικά προβάδισμα δύο γκολ (5-3), ο ΝΟΒ κατάφερε να μειώσει δύο φορές σε 5-4 και 6-5, με το τελευταίο να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου κατόρθωσε να ισοφαρίσει στην τρίτη περίοδο προσωρινά, αλλά ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη δύο τέρματα διαμορφώνοντας το 8-6. Στην τελευταία περίοδο πρωταγωνίστριες ήταν οι δύο άμυνες, επιτεύχθηκε μόλις ένα γκολ από την Ασημάκη για το 9-6, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-6

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 2-1, 1-0

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 2, Χυδηριώτη, Τζελέπη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 2, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Αντωνιάδη, Μουστακαρία, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ