ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκησε και μείωσε σε 2-1 ο Ολυμπιακός, 11-9 το ΝΟ Βουλιαγμένης

  08.05.2017 20:59       1201

Σε τέταρτο παιχνίδι θα οδηγηθεί η σειρά των τελικών της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών, αφού ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο τρίτο παιχνίδι και μείωσε σε 2-1.

Το τέταρτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό, την Πέμπτη (11/5) στο Λαιμό. Εκεί, εάν κερδίσει ο ΝΟΒ, η σειρά ολοκληρώνεται, ενώ εάν κερδίσει ο Ολυμπιακός η σειρά θα μεταφερθεί ξανά στον Πειραιά. Πρώτη σκόρερ ήταν η Τζούλια Έμολο με τέσσερα γκολ, ενώ πραγματοποίησε συνολικά μεγάλη εμφάνιση.

 

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έφτασε νωρίς σε προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0). Ο ΝΟΒ μείωσε σε 3-2, όμως το ημίχρονο έκλεισε και πάλι με διαφορά τριών γκολ (6-3).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Ολυμπιακός έφτασε σε διαφορά τεσσάρων τερμάτων σε τέσσερις περιπτώσεις (7-3, 9-5, 10-6, 11-7), όμως η ομάδα του Λαιμού είχε απαντήσεις και μείωσε σε 11-9. Μάλιστα είχε την ευκαιρία σε διπλό παραπάνω να μειώσει ένα λεπτό πριν τη λήξη στο γκολ, όμως αστόχησε με σουτ της Τσουκαλά -που ήταν η κορυφαία της - στο δοκάρι και το παιχνίδι έληξε με 11-9.

Στη συνέχεια, με 0:51 να απομένει για το τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δέχτηκε κόκκινη κάρτα (είχε δεχθεί πρώτη 3:43 πριν τη λήξη του αγώνα) για διαμαρτυρία.

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-9

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 1-2, 4-4

 

Ολυμπιακός ΝΟ Βουλιαγμένης
Διαμαντοπούλου Χρ. Κούβδου
Πλευρίτου Ελ.  Τσουκαλά 2
Ελευθεριάδου Χυδηριώτη 2
Σώρα Ο' Ντόνελ 
Μανωλιουδάκη 1 Πρωτοπαπά  1
Αβραμίδου 1 Ξενάκη 3
Ασημάκη 2 Μαυρωτά
Πλευρίτου Μ.  Πάτρα
Έμολο 4 Κούλχαας 
Πλευρίτου Β.  Διαμαντοπούλου Β. 
Μπιανκόνι 3 Σελετοπούλου
Λογοθέτη Κοντογιάννη 1
Σταματοπούλου Ζοφώλη Ν.
Ζοφώλη Β. Κοκκινάκη
Νίνου Μαστρόκαλου
Προπονητής: Χάρης Παυλίδης Προπονήτρια: Αλεξία Καμμένου

 

Αλυτάρχες: Χαράλαμπος Τρούλος, Λευτέρης Γιαννέλης, Βασίλης Λαγός

Διαιτητές: Ανέστης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Αχλαδιώτης.

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ