ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προβάδισμα για τον ΝΟ Χίου, 10-9 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ματς με συγκλονιστικό φινάλε

  02.05.2018 21:11       968

Με γκολ του Καζάζη, 5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο ΝΟ Χίου πήρε τη νίκη με 10-9 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε το 1-0 στις νίκες, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την Α' φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό, με την ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη να παίρνει προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο (2-3) και του Χιώτες να ανατρέπουν το σκορ, προηγούμενοι με 5-4 στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε και προηγήθηκε με 6-7 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η αναμέτρηση συνέχισε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και με τις δύο ομάδες ισόπαλες (9-9), 1 περίπου λεπτό πριν το τέλος, όλα έδειχναν πως το φινάλε θα είναι εκπληκτικό. Όμως. ο Καζάζης λίγο πριν την λήξη του αγώνα (5") σκόραρε δίνοντας την νίκη στους γηπεδούχους. Επτά γκολ για τον Απόλλωνα πέτυχε ο Μοσκόφ.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή στην έδρα του Απόλλωνα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

ΝΟ ΧΙΟΥ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 1-3, 4-2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 2, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός 1, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας 2, Μόκκας, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Μαρουλάς, Καζάζης 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 7, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος, Λέκιτς 2, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής