ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεψε η αποστολή του Open Water από τη Βουδαπέστη

  15.05.2021 00:42       446

Αργά τη νύχτα της Παρασκευής (14/5) επέστρεψαν στην Αθήνα τα μέλη της αποστολής της κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water) από την Ουγγαρία όπου μετείχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη Λίμνη Λούπα. Με πολλές εμπειρίες στις αποσκευές τους από τη συμμετοχή τους στους αγώνες, ο Άλκης Κυνηγάκης στα 10 χλμ. και η Νεφέλη Γιαννοπούλου στα 5 και στα 10 χλμ., μαζί με τον προπονητή Βαγγέλη Κοζομπόλη, έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου τους υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας και η εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της ΚΟΕ Κέλλυ Αραούζου, μεγάλη δόξα του αθλήματος (φωτο).

Η Κέλλυ Αραούζου δήλωσε σχετικά: «Τα παιδιά στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσουν. Πρέπει να δουλέψουν σκληρά και σιγά-σιγά θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ένα άθλημα που απαιτεί εμπειρία και πολλούς αγώνες για να δούμε την εξέλιξη του Αλκη και της Νεφέλης. Είμαι, όμως, αισιόδοξη και έχω εμπιστοσύνη στους αθλητές και στους προπονητές τους».

Δείτε τι έκαναν στους αγώνες τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και τι δήλωσαν οι δύο πρωταθλητές μας στους συνδέσμους ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής