ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β'

Φινάλε με χρυσά για ΝΟ Χανίων στο Ομαδικό, ΑΕΚ στο Μικτό Ομαδικό και Νηρέα Χαλανδρίου στο Αγωνιστικό Παραμύθι (pics)

  06.03.2022 17:39       2134

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή και με την εισαγωγή για πρώτη φορά στο πρόγραμμα των δύο νέων πρωτοποριακών αγωνισμάτων -για τη συγκεκριμένη κατηγορία στην Ελλάδα-, το Μικτό Ομαδικό και το Αγωνιστικό Παραμύθι, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (6/3) οι Χειμερινοί Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β', στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού κατέκτησαν τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων, που βαθμολογήθηκαν με 59,8188 β. Το ασημένιο πήρε ο ΚΟΗ με 59,6208 β. και το χάλκινο ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 55,8892 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ομαδικό, με όλα τα κορίτσια στις συνθέσεις ΕΔΩ.

Στο Μικτό Ομαδικό πρώτευσε η νεότευκτη ομάδα της ΑΕΚ με 52,1878 β., ενώ το ασημένιο κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 49,9738 β. Δείτε το αποτέλεσμα ΕΔΩ.

Εντυπωσιακό και συγκινητικό το Αγωνιστικό Παραμύθι, στημένο με πρωτότυπο σχεδιασμό με όλα τα παιδιά από τους συμμετέχοντες συλλόγους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχει η πρώτη αυτή προσπάθεια. Την πρωτιά πήρε ο Νηρέας Χαλανδρίου με 42,9667 β., στη δεύτερη θέση ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 40,4000 β. και στην τρίτη η δεύτερη ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου με 39,9667 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Αγωνιστικό Παραμύθι ΕΔΩ.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, αλλά και ο ΓΓ Στέφανος Αυγουλέας και το μέλος του ΔΣ, εκπρόσωπος των αθλητών Κέλλυ Αραούζου, ενώ η οργάνωση ήταν υπό την εποπτεία της υπεύθυνης εφόρου του αθλήματος και μέλους του ΔΣ Δέσποινας Καράμπελα. Δείτε πάνω πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Το παραμύθι που συνόδευε το σχετικό αγώνισμα, του οποίου τη συγγραφή έκανε η Δέσποινα Καράμπελα (σε μια ιδέα των σωματείων) και την αφήγηση ο Αντώνης Κυρίκος, μπορείτε να δείτε στο αρχείο, στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.

Τα αποτελέσματα για την Ημερίδα Αστεριών, που έγινε μετά το τέλος των αγώνων, αλλά και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η κ. Δέσποινα Καράμπελα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Η διοργάνωση ήταν καθόλα άρτια, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Το Αγωνιστικό Παραμύθι και το Μικτό Ομαδικό τα είδαμε για πρώτη φορά σε ελληνική διοργάνωση και το Μικτό Ντουέτο, πλέον, έχει την ίδια βαθμολογική αξία με τα υπόλοιπα αγωνίσματα, κάτι το οποίο το θεωρώ κίνητρο για όλα τα Σωματεία να το εντάξουν στο δυναμικό τους. Το Αγωνιστικό Παραμύθι με συγκίνησε, μιας και το φυτώριο είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του αθλήματος. Η αρχική ιδέα ήταν της τεχνικής συμβούλου του αθλήματος Κας Κουγιά και ύστερα από ομαδική δουλειά το εμπλουτίσαμε και βγήκε αυτό το άρτιο και λαμπερό αποτέλεσμα. Εύχομαι στο μέλλον η Ομοσπονδία μας να πρωτοστατεί σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής