ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ACROPOLIS JUNIOR

Η γιορτή των μικρών...

  12.05.2023 15:36       5632

Μια εβδομάδα μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του ACROPOLIS SWIM OPEN 2023, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας εγκαινιάζει μια διοργάνωση-γιορτή για τα παιδιά των προαγωνιστικών κατηγοριών, το Acropolis Junior, που θα διεξαχθεί το διήμερο 13-14.5.2023 στο κλειστό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α.

Όπως αναφέρει ο έφορος κολύμβησης της ΚΟΕ, Νίκος Ξυλούρης: «Το όλο πρόγραμμα όπως είναι διαμορφωμένο αποσκοπεί τα παιδιά ηλικίας 10-12 ετών που θα λάβουν μέρος να το απολαύσουν. Θα απονεμηθούν βραβεία στους καλύτερους, θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις, και όλα αυτά από κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, τα ινδάλματα δηλαδή των μικρών παιδιών που θα είναι στο ΟΑΚΑ και θα τους παρακολουθήσουν. Στόχος μας είναι αυτό το μίτινγκ να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα και κάθε χρόνο να συγκεντρώνει όλο και περισσότερα παιδιά».

Σε αυτή τη διήμερη γιορτή λοιπόν θα λάβουν μέρος 1000 αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα. Το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης. Τα αγωνίσματα θα είναι μέχρι τα 200μ, ατομικά και σκυταλοδρομίες (αγόρια, κορίτσια, και mixed) ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας 6Χ50μ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την KOE TV: το Σάββατο 13/5 η πρωϊνή και μεσημεριανή ενότητα και την Κυριακή 14/5 την απογευματινή.

Η KOE TV το Σάββατο 13/5 το απόγευμα και την Κυριακή 14/5 το πρωί θα μεταδώσει το 2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος