ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan Final-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Κέρδισε η μεγάλη καρδιά», Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς:«Παλέψαμε για τρία οκτάλεπτα»

  03.02.2023 23:01       578

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ιγκόρ Μιλάνοβιτς μετά τη πρόκριση στον τελικό τόνισε: «Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά από αυτό το ματς, δεν μπήκαμε τόσο προετοιμασμένοι, ήμασταν χαλαροί στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πολύ-πολύ καλύτεροι και στην άμυνα. Θα δω την ανάλυση και θα βγάλω συμπεράσματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, το ξέραμε ότι δεν θα ήταν. Η Βουλιαγμένη ήταν πολύ σκληρή, με καλό ρυθμό, έχει καλούς παίκτες και έπρεπε να ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Ήταν καλό μάθημα για εμάς, προχωράμε, κοιτάμε μπροστά, είχαν μεγάλη καρδιά, κέρδισε η μεγάλη καρδιά».

Ο Μάνος Ζερδεβάς είπε: «Δεν θα σταθώ στη δική μου απόδοση είναι ομαδική η δουλειά. Το όπλο μας εδώ και πολλά χρόνια είναι η άμυνα. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε το παίκτη λιγότερο , παρά το γεγονός ότι τέσσερις παίκτες μας είχαν από δυο ποινές. Είμαστε όμως μια πλήρης ομάδα, με 15 παίκτες, με «βαθύ» πάγκο και το δείξαμε σήμερα. Δεν φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε καλύτεροι, ο Ολυμπιακός σέβεται κάθε αντίπαλο και θα παίξουμε στον τελικό να αποδείξουμε και πάλι ότι είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω».

Ο τεχνικός του ΝΟ Βουλιαγμένης Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, δήλωσε: «Δεν παλέψαμε τον αγώνα μέχρι το τέλος, αλλά μόνο για τρία οκτάλεπτα. Έτσι δεν έχεις τύχη ειδικά με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Ελπίζω μέχρι το τέλος της περιόδου να παλεύουμε και στα τέσσερα οκτάλεπτα. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι στο Ανόβερο».

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος: «Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα, κρατήσαμε χαμηλά τον Ολυμπιακό, κάναμε μια ιδανική αρχή, στο δεύτερο μέρος χάσαμε κάπου το μυαλό μας, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος. Στο 5-8 χάσαμε το πέναλτι και αντί για το 6-8 έγινε το 5-9 και πολλά κρίθηκαν εκεί. Μεγάλος μας στόχος πλέον η πρόκριση στο Φάιναλ -8 του Τσάμπιονς Λιγκ».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος