ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΠΑΤΡΑ

Καράγγελου / Φραγκάκη του ΝΟΒΑ στο Τεχνικό Ντουέτο και ΑΝΟΜ στο Ομαδικό τα χρυσά στην πρεμιέρα, παρουσία του Προέδρου (pics)

  29.10.2021 21:58       772

Τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο Τεχνικό Ομαδικό και οι Καράγγελου / Φραγκάκη του ΝΟΒΑ στο Τεχνικό Ντουέτο κατέκτησαν τα πρώτα χρυσά μετάλλια  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, η αυλαία του οποίου άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής (29/10) στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας.

Στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού, τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ με τις Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Γεωργία Ζώταλη, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βασιλική Μολώζη, Κατερίνα Μπέκου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου (αναπλ. Μαρίνα Βασιλοπούλου, Ζαφειρία Μουρατίδη) πήραν την πρωτιά καθώς βαθμολογήθηκαν με 76,5168 β. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟΒΑ με 74,6347 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων με 73,7393 β.

Στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου το καλύτερο πρόγραμμα, που τους ανέβασε και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, εκτέλεσαν οι Ζωή Kαράγγελου / Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Μαρία Μουραβά) του ΝΟΒΑ με 78,7581 β. Αργυρό μετάλλιο για τις Αντριάνα Μισίκεβιτς / Πηνελόπη Καραμέσιου του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 77,8010 β., ενώ το χάλκινο πήραν οι Ζωή Αγραφιώτη / Κωνσταντίνα Φιλέντα του Πανσερραϊκού με 74.7643 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλους τους Τελικούς, αλλά και το μπρόγραμμα και ειδικές πληροφορίες για τους αγώνες ΕΔΩ.

ΠΑΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΕ

Στην Πάτρα, για τους αγώνες του πρωταθλήματος Νεανίδων, αλλά και για συναντήσεις με παράγοντες και σωματεία της περιοχής, βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Γιάννη Γιαννουρή (δείτε πάνω τις σχετικές φωτος).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής