ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / WORLD CUP ATHENS 2023

Με την υποστήριξη της Βίκος Cola η διοργάνωση στο ΟΑΚΑ

  10.10.2023 15:23       5624

 

Υποστηρικτής της μεγάλης διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ, το τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου, είναι η εταιρεία Βίκος Cola.

Ακολουθεί το σχετικό της Δελτίο Τύπου:

Βίκος Cola δίνει το «παρών» σε ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Η μεγάλη συνάντηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Κολύμβησης 2023, που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης (WORLD AQUATICS), έρχεται στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α., από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι γεγονός μεγάλης σημασίας για τον κόσμο της κολύμβησης, και για τη χώρα μας. Η οργάνωση γίνεται από την Κ.Ο.Ε και οι αγώνες εντάσσονται σε μία σειρά αναμετρήσεων που ξεκινούν από το Βερολίνο, συνεχίζονται στην Αθήνα και μετά στη Βουδαπέστη. Όπως είναι φυσικό, αναμένεται να συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης, ενώ αποτελούν τις προκριματικές αναμετρήσεις για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η Βίκος Cola θα είναι εκεί για να δώσει γεύση στην κάθε στιγμή και να δροσίσει τους παρευρισκόμενους και τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης 2023 στην Αθήνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.   

Η εταιρεία λειτουργεί πέντε υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τέσσερα εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και παράγουν αναψυκτικά, ενώ το πέμπτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) από PET και πώματα. Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 96.200m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού, λειτουργεί 33 γραμμές και η παραγωγική της δυναμικότητα είναι 492.200 φιάλες/ώρα  

To 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά. Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.   

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda. Τα αναψυκτικά Βίκος είναι τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα. Επιπλέον το 2022 ολοκληρώνει την επένδυση 22 εκ. του νέου βιομηχανοστασίου στο Καλπάκι Ιωάννινων και εισέρχεται στην αγορά HO.RE.CA λανσάροντας νέες συσκευασίες γυαλιού και αλουμινίου για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά.  

Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό      VikosOfficial       Βίκος | Φυσικό Μεταλλικό      Νερό     VikosWater

www.vikos.com