ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ACROPOLIS JUNIOR

Οι μικροί θα έχουν να θυμούνται και να διηγούνται...(pics)

  14.05.2023 21:08       2598

Η γιορτή των μικρών συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα (14/5) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Τα αγόρια και τα κορίτσια 10-12 ετών που ήταν οι πρωταγωνιστές στο 1ο Acropolis Junior έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Όσοι θα εξακολουθούν να ανήκουν σε αυτό το προ-αγωνιστικό επίπεδο θα ετοιμαστούν για την επόμενη διοργάνωση σε ένα χρόνο. Οι υπόλοιποι θα ανέβουν ένα σκαλί και θα ενταχτούν στις αγωνιστικές κατηγορίες. Για όλους όμως αυτό το διήμερο θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη τους.

Στις εξέδρες, οι γονείς και οι λοιποί συγγενείς, χειροκροτούσαν, χαμογελούσαν, και έκαναν όνειρα. Νους υγιής εν σώματι υγιεί, αυτό εν τέλει έχει σημασία. Τα καμάρια τους είχαν επίσης σήμερα την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους πρωταθλητές μας Βασίλη Σοφικίτη, Δανιήλ Γιουρτζίδη, Στέργιο Μάριο Μπίλλα.

Έκαναν και απονομές οι τρεις τελευταίοι. Όπως και η Εύη Μωραϊτίδου, μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ και έφορος υδατοσφαίρισης γυναικών, και ο Γιώργος Χριστοφοράτος, Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Επίσης στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο ολοκληρώθηκε το 2ο Κύπελλο ΚΟ Ποσειδώνα Ιλισίων.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος