ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στην OPEN, ενώ στην Α-Β ισοβάθμησε στην 1η θέση με τον Νέο Ηρακλή (pics)

  18.06.2023 16:33       1026

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε τροπαιούχος  στην Open κατηγορία Ανδρών - Γυναικών του Ενιαίου Πανελληνίου πρωταθλήματος Καταδύσεων Ανδρών – Γυναικών και Κατηγοριών Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/6) στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” πρώτευσαν στη Γενική βαθμολογία με 71 βαθμούς. Δεύτερη κατετάγη η Αργώ με 49 βαθμούς και τρίτος ο ΝΟΒΑ με 43. Ο Παναθηναϊκός πρώτευσε και στις επιμέρους βαθμολογίες: Σε αυτή των Ανδρών, με δεύτερο τον ΝΟΒΑ και τρίτη την Αργώ και των Γυναικών με την Αργώ και τον Νέο Ηρακλή να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία Α-Β αγοριών κοριτσιών αναδείχθηκαν συμπρωταθλητές ο Παναθηναϊκός με τον Νέο Ηρακλή, καθώς ισοβάθμησαν στην 1η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς. Στη Γ-Δ, τέλος πρώτευσε ο Νέος Ηρακλής με 63 βαθμούς.

Στο σημαντικότερο αγώνισμα της τελευταίας ημέρας, στη Σταθερά Κοριτσιών Β', πρώτευσε η Ιωάννα Στυλιανή Καρακώστα των Πέντε Κύκλων με 257,85 βαθμούς.

Αναλυτικά όλες τις τελικές βαθμολογίες και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ.

Απονομές έκανε η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Πέπη Χαραλάμπους.

Στις φωτος πάνω, εκτός από τους θριαμβευτές του πρωταθλήματος, βλέπετε και τους ανθρώπους που μετείχαν στη Σχολή επιμόρφωσης Κριτών στην Αθήνα, σε συνεργασία με την World Aquatics.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής