ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / FINA WOMEN’S WATER POLO WORLD LEAGUE SUPER FINAL

Σε εφαρμογή το πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΟΕ για τη μεγάλη διοργάνωση!

  20.05.2021 15:31       1464

Πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του Super Final  του World League Γυναικών που φιλοξενείται στην Αθήνα (ΟΑΚΑ), από την ΚΟΕ, στο διάστημα 14 έως 19 Ιουνίου 2021, απευθύνει η Ομοσπονδία που θέτει σε εφαρμογή τη σχετική καμπάνια ενημέρωσης.

  • Η διαδικασία αποστολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 7/06/2021 (οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)

Στην Ιστοσελίδα της ΚΟΕ, θα αναρτηθεί, σε εμφανές σημείο, το σχετικό Link όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έχουν όλες τις πληροφορίες για τη συμπλήρωση της αίτησης τους.

Γίνε κι εσύ εθελοντής στην 1η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ!

Στις 14/6/2021-19/6/2021 η Αθήνα θα πλημμυρίσει με εθελοντές, στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και του εθελοντισμού που πραγματοποιείται στη χώρα μας κατά την περίοδο της διαxείρισης της πιο σημαντικής υγειονομικής κρίσης, την περίοδο του covid-19.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδος έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να γίνεται κοινωνεί με την εθελοντική προσφορά σας στο FINA WOMEN’S WATER POLO WORLD LEAGUE SUPER FINAL, στην Αθήνα, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Υγρού Στίβου (OAKA), στις 14-19 Ιουνίου, 2021.

Η Ολυμπιακή εγκατάσταση του Υγρού Στίβου (ΟΑΚΑ) θα ανάψει ξανά την Ολυμπιακή Φλόγα στις καρδιές μας και θα πλημμυρίσει με χαρούμενες φωνές και αγώνες υδατοσφαίρισης τους χώρους της. Οι πρώτοι επίσημοι αγώνες μετά τα σκληρά και απαιτούμενα μέτρα κατά της πανδημίας.

Στις 14 Ιουνίου 2021, μπορείς κι εσύ να είσαι ένας από τους τυχερούς εθελοντές που θα ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική αθλητική εμπειρία! 

Έλα μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις αθλήτριες της υδατοσφαίρισης που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης!  Η χώρα μας μπορεί και πάλι να σταθεί όρθια και δυνατή!

Μπες στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας https://koe.org.gr/, στο πεδίο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, συμπλήρωσε την αίτηση εθελοντισμού και νιώσε τη χαρά του να προσφέρεις σε μια τόσο σπουδαία και ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση!

Πρόγραμμα Εθελοντισμού ΚΟΕ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ