ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ACROPOLIS JUNIOR

Το μέλλον της πισίνας φώναξε «παρών» (pics)

  13.05.2023 23:16       3283

Κάτι πολύ όμορφο «γεννήθηκε» σήμερα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Πλημμύρισε το στολίδι του αθλητισμού μας με το «αύριο» της κολύμβησης, με αγόρια και κορίτσια 10-12 ετών που είναι οι πρωταγωνιστές στο 1ο Acropolis Junior. Το τελευταίο…παιδί της ΚΟΕ…Και μόνο το χαμόγελα των παιδιών, άξιζε όλο τον κόπο που κατέβαλαν οι διοργανωτές.

Χαμόγελα αλλά μέσα στη πισίνα μεγάλη μάχη ποιος και ποια θα αναδειχτεί πρώτος/η. Έξω, τους περίμεναν εκπλήξεις, όπως η παρουσία κορυφαίων μας πρωταθλητών, της Άννας Ντουντουνάκη, της Μαρίλειας Δρασίδου, της Γεωργίας Δαμασιώτη, του Δημήτρη Μάρκου, του Άλκη Κυνηγάκη, της Ελένης Κοντογεώργου, της Χαράς Αγγελάκη, του Κώστα Μερετσόλια, που υπέγραψαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους, έκαναν τις απονομές, το καταχάρηκαν και αυτοί όπως θα συμβεί και με τους υπόλοιπους πρωταθλητές μας που θα βρεθούν και αύριο (14/5) στο ΟΑΚΑ.

«Στόχος μας είναι αυτό το μίτινγκ να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα και κάθε χρόνο να συγκεντρώνει όλο και περισσότερα παιδιά», είχε τονίσει ο έφορος κολύμβησης της ΚΟΕ, Νίκος Ξυλούρης. Οι πρώτες εικόνες πάντως, ξεχείλιζαν από αισιοδοξία.

Η KOE TV θα καλύψει αύριο το μεσημεριανό και απογευματινό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Όλες οι πληροφορίες και τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος