ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΧΑΛΚΙΔΑ

Ξεκίνησε το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα

  07.09.2021 19:04       582

Ολοκληρώθηκαν, την Τρίτη (7/9), οι δύο πρώτες αγωνιστικές στο Παμπεριφερειακό κολυμβητικό πρωτάθλημα των συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα, το οποίο διεξάγεται στην πόλη της Χαλκίδας, με τη συμμετοχή 11 σωματείων και 250 αθλητών και αθλητριών.

Το απόγευμα της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων, που συνδιοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία και οι τοπικοί φορείς της περιοχής και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης απηύθυναν χαιρετισμό στους συμμετέχοντες.

Το Παμπεριφερειακό κολυμβητικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Τετάρτη (8/9), με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.

Κατά την τελετή έναρξης των αγώνων, το λόγο πήρε η Ταμίας της ΚΟΕ και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής της Ομοσπονδίας σε Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, Ελευθερία Σαραντίδου, το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Τζόνι Καλημέρης και η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), η κυρία Ελένη Αϊδίνη. 

Ελευθερία Σαραντίδου: "Μεγάλη η τιμή μας για όλα τα σωματεία που βρίσκονται στη Χαλκίδα, για τους αγώνες. Σαν Ομοσπονδία, θέλουμε να τους αναβαθμίσουμε και να είναι γιορτή για όλα τα παιδιά, καθώς όλοι οι αθλητές είναι ίσοι. Η διοργάνωση αυτή έγινε στη Χαλκίδα, μετά από 25 χρόνια και τη συμβολή του Δήμου Χαλκιδέων. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης".

Τζόνι Καλημέρης: "Για την Ομοσπονδία είναι μεγάλο θέμα η αναβάθμιση αυτών των πρωταθλημάτων. Πολλοί από εμάς, της παλαιότερης γενιάς, ξεκινήσαμε να κολυμπάμε στη θάλασσα και ξέρουμε ότι από αυτά τα πρωταθλήματα μπορούν να αναδειχθούν πολλά ταλέντα, αλλά είναι και μία ανταμοιβή για αυτά τα παιδιά, τέτοιου είδους αγώνες. Δεσμευόμαστε, σαν Ομοσπονδία, ότι θα είμαστε ακόμα πιο κοντά σε τέτοια πρωταθλήματα".

Ελένη Αϊδίνη: "Καλοσωρίζουμε όλα τα σωματεία, που ήρθαν στην πόλη μας. Ελπίζω και εύχομαι, σε όλους, να έχουν καλούς αγώνες, σε αυτό το διήμερο. Τα τελευταία χρόνια, ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει δώσει μεγάλο βάρος στα αθλητικά γεγονότα, γιατί ο αθλητισμός συνάδει με τον πολιτισμό".

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.