Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Αγαπητοί Φίλοι και Εθελοντές,

Η οργανωτική επιτροπή του Acropolis Open Swim 2024 σας προσκαλεί να γίνετε μέλος σε μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στην ανανεωμένη της μορφή για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα.

Την περίοδο 26-28 Απριλίου 2024 το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών "Σπύρος Λούης" θα υποδεχθεί παγκοσμίως κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες στον χώρο του υγρού στίβου, οι οποίοι υπόσχονται ένα εντυπωσιακό θέαμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Η διοργάνωση τελεί υπό την έγκριση της Παγκόσμιας Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και είναι αγώνας πρόκρισης της 33ης Ολυμπιάδας.

Οι απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης είναι τεράστιες και η επιτυχημένη διεξαγωγή της βασίζεται στην βοήθεια σας ως εθελοντές, τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και κατά τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Καθώς τα βλέμματα όλου του κόσμου του υγρού στίβου θα είναι στραμμένα σε εμάς, ελάτε να αποδείξουμε το μεγαλείο του εθελοντισμού και να γίνουμε πρέσβεις των αξιών της αφιλοκερδούς προσφοράς και της συνεργασίας.

Ελάτε να ζήσετε μαζί μας συναρπαστικές στιγμές που μόνο ο υγρός στίβος μπορεί να προσφέρει και υποσχόμαστε ότι η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή όμορφων εμπειριών.

Όσοι επιθυμείτε να γίνεται μέλος της εθελοντικής μας οικογένειας παρακαλείστε να συμπληρώσετε την συνημμένη φόρμα εθελοντισμού.

Οι ανήλικοι εθελοντές θα πρέπει να φέρουν συμπληρωμένη από τον κηδεμόνα τους την φόρμα συγκατάθεσης γονέα που επίσης θα βρείτε συνημμένη.

Σας ευχαριστούμε για την Ανιδιοτελή Προσφορά σας!

https://forms.gle/z6RwnuiaLDFsRQKT7

Email: [email protected]

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ