Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Αξιότιμοι φίλοι/λες Εθελοντές/ντριες και φίλοι/λες του Υγρού Στίβου,

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του FINA WOMEN’S WATER POLO WORLD LEAGUE SUPER FINAL 2021 που διεξήχθη στο κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ τον Ιούνιο του 2021 και μετά τα κολακευτικά σχόλια της Παγκόσμιας Κοινότητας του Υγρού Στίβου, ήρθε η σειρά της διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης στις κατηγορίες Παμπαίδων / Παγκορασίδων Β’ & Παίδων / Κορασίδων και Εφήβων / Νεανίδων, και πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 14-19 Ιουλίου 2021.

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ

Ας υποστηρίξουμε τους αθλητές μας να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Πάνω από 1700 αθλητές και αθλήτριες ζητούν τη δική μας στήριξη και συμπαράσταση!

Ας πάρουμε μια γεύση με τους μικρούς μας αθλητές πριν τις μεγάλες μάχες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο! ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!

Οι Εθελοντικές θέσεις που καλούμαστε να υποστηρίξουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια είναι:

  • Είσοδοι ελέγχου των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.
  • Info Desk (σημεία πληροφοριών) για τους συμμετέχοντες και ενδιαφερόμενους.
  • Διοικητική Υποστήριξη.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για την ατομική, όσο και τη συλλογική υγεία, οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές θα πρέπει να φορούν τη μάσκα τους καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και να πλένουν τακτικά τα χέρια τους με νερό ή αντισηπτικό που θα βρίσκεται στους χώρους προσφοράς.

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:

  • βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς (σε ηλεκτρονική μορφή μετά το τέλος της δράσης)
  • t-shirt διοργάνωσης
  • κουπόνι σίτισης ανά βάρδια

Όλοι οι εθελοντές θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εθελοντικής προσφοράς μέχρι τη Δευτέρα 12/7/2021. Με τη λήξη της αίτησης θα ενημερωθούν όλοι με mail για την τοποθέτησή τους σε εθελοντική θέση, αλλά και τη βάρδια τους (θα προσφέρουμε σε δύο βάρδιες πρωινή: 7:30-14:00 & απογευματινή:14:00-21:00).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω των υγιειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων κάτα του covid-19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Στόχος μας σε αυτή τη διοργάνωση είναι να δημιουργήσουμε μια μικρή και σταθερή ομάδα εθελοντών ώστε να περιορίσουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο υγειονομικής αβεβαιότητας και να διαφυλάξουμε την καλή υγεία τόσο των συμμετεχόντων όσο και τη δική μας!

Η παρουσία σας και η προσφορά σας είναι σημαντική και απαραίτητη για τη διοργάνωση, γιαυτό σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή αφού δείτε προσεκτικά τις βάρδιες και είστε σίγουροι για τη δυνατότητα προσφοράς σας!!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΕ!