Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Αγαπητοί Εθελοντές,

Αυτή είναι η επίσημη Αίτηση Συμμετοχής που χρειάζεται να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά όσοι ενδιαφέρεστε να προσφέρετε εθελοντικά στη διοργάνωση και διεξαγωγή του FINA WOMEN’S WATER POLO WORLD LEAGUE SUPER FINAL, Athens (Greece), OLYMPIC ATHLETIC CENTER OF ATHENS (OAKA), June 14-19, 2021

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΙΣ

  • συμμετοχή σας στο πρόγραμμα εθελοντισμού, που αποτελεί μια από τις βασικές παραμέτρους επιτυχίας των αγώνων μας, προϋποθέτει την παρουσία σας στις ακριβείς ώρες και τοποθεσίες που εμπλέκεστε.
  • Οι ανήλικοι δε συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντισμού εκτός και αν ανήκουν σε ομάδες (π.χ. σχολεία ή αθλητικούς συλλόγους).
  • Στην προσπάθειά μας για μια άρτια διοργάνωση με απήχηση σε ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο, σας καλούμε να δώσετε το παρόν και σε άλλες δράσεις πριν τις ημέρες των αγώνων (ημέρες προπόνησης των συμμετεχόντων ομάδων 12/6/2021 & 13/6/2021).
  • Η διαδικασία αποστολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 7/06/2021 (οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)

Γραφείο Εθελοντισμού κατά τη διάρκεια των αγώνων θα λειτουργεί από Σάββατο 12/6/2021 έως και Σάββατο 19/6/2021 στην εγκατάσταση των αγώνων (ΟΑΚΑ).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6932765077 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]