Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Εθελοντισμού,

Στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί το «Acropolis Open Swim» & «FINA Artistic Swimming Super Final» με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του κόσμου. Αθλητές και αθλήτριες, προπονητές και συνοδοί, θα φιλοξενηθούν στην χώρα μας στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα. Οι σπουδαίες αυτές διοργανώσεις θα διεξαχθούν στις 13-15 Μαΐου 2022 και 20-22 Μαΐου 2022 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης”, υπό την έγκριση της Παγκόσμιας Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (FINA) και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ).

Καταξιωμένοι αθλητές & αθλήτριες του Υγρού Στίβου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ετοιμάζονται να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του ΟΑΚΑ. Το Acropolis Swim Open, ως εγκεκριμένο μίτινγκ από την Fina, αποτελεί κριτήριο επίτευξης ορίων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης τον προσεχή Ιούνιο (18/6-3/7).

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε εθελοντικά στις κορυφαίες διοργανώσεις του Υγρού Στίβου, να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της Κολύμβησης και της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, δύο από τα ωραιότερα και πιο απαιτητικά Ολυμπιακά Αγωνίσματα του Υγρού Στίβου, αλλά και να νιώσετε τη χαρά της προσφοράς μέσω του εθελοντισμού. Η συμμετοχή και η συνεισφορά όλων, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και τις ημέρες των αγώνων είναι πολύτιμη για την επιτυχία των διεθνών διοργανώσεων, που αναδεικνύουν την ομορφιά του αγωνιστικού αθλητισμού.

Ελάτε μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις αθλήτριες του κόσμου που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης!

Ζήστε από κοντά τον παλμό των κορυφαίων διοργανώσεων του Υγρού Στίβου, συμπληρώνοντας την αίτηση εθελοντισμού που θα βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://form.jotform.com/220934711870354.

Με εκτίμηση
Χριστίνα Τσαγδή,
Υπεύθυνη για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΟΕ
Email: [email protected]

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ