Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 30/9/23

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Εθελοντισμού,

Στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης (Swimming World Cup, Athens 2023) με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών παγκοσμίως. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 13-15 Οκτωβρίου 2023 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης”, με διοργανώτρια την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου (World Aquatics), σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ).

Χρυσοί Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και καταξιωμένοι κολυμβητές και κολυμβήτριες από περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού, ετοιμάζονται να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του ΟΑΚΑ.

Adam Peaty, Kristof Milak, Sarah Sjostrom, Thomas Ceccon, Nicolo Martinenghi, Ruta Meilutyte, Haiyang Qin, Kaylee McKeown, Arno Kamminga, Chad Le Clos είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία ονόματα που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σε αυτούς έρχονται να προστεθούν και περισσότεροι από 350 Έλληνες κολυμβητές μεταξύ των οποίων οι Πρωταθλητές Ευρώπης Απόστολος Χρήστου και Άννα Ντουντουνάκη, Στέργιος Μπίλας και Δημήτρης Μάρκος, οι Ολυμπιονίκες Κριστιάν Γκολομέεβ και Άλκης Κυνηγάκης, ο Ανδρέας Βαζαίος, η Νόρα Δράκου, ο Απόστολος Σίσκος και πολλοί ακόμα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης 2023 αποτελεί κριτήριο επίτευξης ορίων για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του 2024 όπως επίσης αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε εθελοντικά στην κορυφαία διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της Κολύμβησης και να νιώσετε τη χαρά της προσφοράς μέσω του εθελοντισμού.

Ελάτε κοντά μας να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους αθλητές που με την προσπάθεια τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.

Ζήστε από κοντά τον παλμό της κορυφαίας διοργάνωσης, συμπληρώνοντας την αίτηση εθελοντισμού που θα βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://forms.gle/LKzPEcvavXxmjehr9

Email: [email protected]

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ