Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Η ημέρα ενός εθελοντή
  • Πριν ξεκινήσουμε βεβαιωνόμαστε ότι γνωρίζουμε τι ώρα και πού ακριβώς πρέπει να βρισκόμαστε την ημέρα της έναρξης της εθελοντικής μας υπηρεσίας.
  • Οργανώνουμε την έγκαιρη μετάβασή μας στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης μας με τον/την υπεύθυνο/νη του τομέα μας.
  • Φοράμε τη στολή και την κάρτα διαπίστευσης της διοργάνωσης
  • Έχουμε μαζί μας μόνο τα απολύτως απαραίτητα αντικείμενα καθώς και δε θα υπάρχει φυλασσόμενος χώρος για άλλα προσωπικά μας αντικείμενα.
  • Για κάθε πληροφορία απευθυνόμαστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που μας έχει δώσει ο/η Υπεύθυνος/νη του Τομέα μας (θα δοθούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης) ή με την υπεύθυνο του Προγράμματος Εθελοντισμού της ΚΟΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
  • Τις ημέρες των Αγώνων (05/5/2023 - 07/5/2023) θα λειτουργεί Γραφείο Εθελοντισμού στο χώρο εισόδου του προσωπικού & εθελοντών των αγώνων.
  • Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ και στο πεδίο Εθελοντισμός για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τις εθελοντικές μας δράσεις https://koe.org.gr/ethelontismos

Όλοι οι εθελοντές θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εθελοντικής προσφοράς μέχρι την Τρίτη 2/5/2023. Με τη λήξη της αίτησης θα ενημερωθούν όλοι οι εθελοντές με email για την τοποθέτησή τους σε εθελοντική θέση, αλλά και τη βάρδια τους (πρωινή: 7:30-14:30 & απογευματινή: 14:30-21:00) σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους αλλά και τις ανάγκες των διοργανώσεων.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και ευέλικτη ομάδα εθελοντών που θα προσφέρουν με χαρά και απρόσκοπτα λίγο από τον ελεύθερό τους χρόνο στην επιτυχή διοργάνωση των αθλητικών δράσεων της ΚΟΕ, με ασφάλεια και επαγγελματισμό, με συνέπεια και ενθουσιασμό!!

Η παρουσία σας και η προσφορά σας είναι σημαντική και απαραίτητη για την επιτυχία των διοργανώσεων, για αυτό σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή αφού δείτε προσεκτικά τις βάρδιες και είστε σίγουροι για τη δυνατότητα προσφοράς σας!!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΕ!